Vilmati

Lyhyesti: Kaikkiin omatikotitalojen ja rivitalojen LVI-töihin keskittyvä yritys.

Oulun alueella palveleva Vilmati on täydenpalvelun LVI-urakointiin erikoistunut yritys.

Yrityksen työkohteita ovat omakotitalot ja rivitalot, joissa LVI-töitä tehdään niin uudisrakennus- kuin saneerauskohteisiinkin.

Lämmitysratkaisut ja niihin liittyvät saneeraustyöt kuten esimerkiksi patteriverkostojen uusiminen kuuluu yrityksen palveluihin. Ilma- ja vesi- sekä maalämpöpumppujen asentaminen, sähkövaraajiin ja lämmönvaihtimiin liittyvät työt sujuvat myös ongelmitta.

Ilmanvaihtojärjestelmien, kylpyhuoneen kalusteiden, hanojen suihkujen, wc-pyttjen ja muiden asentaminen on myös Vilmatin hallinnassa. Vaikka yrityksen pääasiallista toiminta-aluetta on Oulun alue, voit kysellä palveluita myös kauemmaksikin.

Katso lisätietoja Vilmati Oy:stä ja sen tarjoamista lämpö-, vesi- ja ilmastointipalveluista sekä yhteystiedot yrityksen verkkosivuilta täältä.

LVI-Kymppi

Lyhyesti: Kaikissa LVI-alan asioissa palvelua tarjoava Helsingin alueella toimiva yritys.

Pääkaupunkialueella toimiva LVI-Kymppi Oy tarjoaa nuorekkaita ja monipuolisia LVI-palveluita kellon ympäri.

LVI-Kympin palveluihin kuuluu kaikenlaiset putkityöt aina hanojen vaihtamisesta linjasaanerauksiin. Mukaan kuuluvat muunmuassa patterien, lämmityskattiloiden sekä lattialämmityksen asentaminen.

Päivystyspalvelu auttaa kun sinulla on kiireellisiä LVI-ongelmia. Muunmuassa viemärien aukaisut hoituvat asiantuntevalla otteella.

Yrityksen tavoitteena on tarjota asiakkaille apua mahdollisimman nopeasti. Hätätapauksissa LVI-kymppi pystyy yleensä palvelemaan saman päivän aikana.

Katso lisätietoja LVI-Kymppi Oy:sta, sen tarjoamista palveluista ja yhteystiedot sekä tee tarjouspyyntö täällä.